Home > Windows 8 1 > Windows 8.1 Pro N "No Audio Devices Are Installed" Realtek

Windows 8.1 Pro N "No Audio Devices Are Installed" Realtek

Don't ask us to compare or recommend products. Computer Type Laptop System Manufacturer/Model Number Intel OS windows 8.1 Motherboard Intel Sound Card Realtek Quote 2 Weeks Ago #4 erpster4 View Profile View Forum Posts Member Posts : 78 Windows However, i am not getting any sound from any audio devices (speakers or headphones), even after installation of the driver. ItAintObeezyGamingJan 22, 2015, 3:03 PM i finished my PC, but now I realize there's no sound. http://themenage.com/windows-8-1/windows-8-1-audio-problem.html

Specifically, Windows is not recognizing that there is even an input device. No update history says "never checked" & "never installed" in Windows Updates & Activation Another question/puzzle. solved asus pc n15 network card not detected in device manager. I re-installed Windows 3 times.

permalinkembedsavegive gold[–]rakked[S] 0 points1 point2 points 1 year ago(2 children)Thanks for the reply. No success. First, I get presented with a long list: Troubleshoot sound problems list I chose the first option, ran the tool and got these results: Troubleshoot sounds problems results I did check

But I'm going to give updating the BIOS a shot ... Maybe I did that on the other box? Edit: I wanted to post the solution in case anyone else found this thread. video help | post reply | read more my speakers do not work after installing windows 8, I have Asus A6VM any solution? location: microsoft.com - date: March 11, 2013 my

Support that violates other's privacy, or breaks terms and agreements is not allowed. The time now is 11:32. My computer kept crashing after trying to install Sabrent display adapter. I have visited Toshiba's website and downloaded the most recent Realtek...

One of them was just old Win 8 Pro with no updates included, second was latest Win 10 preview, and finally I installed Win 8.1 Pro N back. My System Specs You need to have JavaScript enabled so that you can use this ... Works fine with earphones or exernal speakers, but not internal speakers. None of them had working audio.

Specs first: MSI 870A-G54 motherboard (with onboard audio - Chipset integrated by Realtek® ALC892) AMD Athlon II X2 255 CPU - 3.1 Ghz Dual Core Corsair 8 Gb Ram - DDR3 Windows Audio Services Any help appreciated, thanks! No offering of reward/compensation for solutions. You have to manually installed the new driver from the website.

Hope you guys can help. his comment is here Home / Thread / audio devices undetected. Then it's entirely Windows problem. solved No Audio in Windows 8.1 Pro (Custom Build) HELP!!!!

My System Specs You need to have JavaScript enabled so that you can use this ... I fixed the problem by restoring my system to a restore point created the day I got the computer set up. In my case, that was the problem. this contact form The Realtek HDMI Drivers had been assigned to the AMD HDMI card under Device Manager, Sound, Video and Game Controllers. 2.

Remember Me? I downloaded the latest Realtek drivers and after a reboot the sound was working. They give you stickers!

It has to do something with Windows.

Have you tried checking in BIOS if the onboard sound card is enabled? permalinkembedsaveparentgive gold[–]rakked[S] 0 points1 point2 points 1 year ago(0 children)No luck ... Live Chat The live chat is on freenode and can be accessed here! Get the answer Best answer rvilkmanJan 22, 2015, 3:31 PM It's usually the light green colored one so like middle one on the right, of the 6 audio connectors in the

Got some questions solved I just bought windows 8.1 pro from the microsoft website and installed on my new build; however it is 32bit!? Thanks ! Now yesterday since I got a SSD I installed Windows again and that problem is back. http://themenage.com/windows-8-1/windows-8-1-update-says-the-app-wasn-t-installed.html I have another pc that is a duplicate build and I have no problems there.

permalinkembedsaveparentgive gold[–]PetiteCaresse 0 points1 point2 points 1 year ago(1 child)Hello, I have the same issue, did you find a solution to fix it ? Everything works fine now except the sound. Please Support the EFF! At some point after this I made a system image backup, which today I...

Contact Us Windows 7 Support Privacy and cookies Legal Top Windows 7 Forums - Windows Vista Forums - Windows 10 Forums The Windows 8 Forums is an independent web site permalinkembedsaveparentgive gold[–]out7 1 point2 points3 points 1 year ago(1 child)That is actually what I was going to suggest when I got to looking if there was an update for Win 10. I have trolled through all the forums I could find on the subject, and tried every possible solution, to no avail. Click here!

Windows 7 didn't have that issue and I know that my hardware is fine because everything works under Ubuntu.I hope I posted this in correct section because I had multiple candidates. Another one is BIOS updates.